Opslag 22222

Stalling, loods of opslagruimte

Naast tijdelijke bewoning en atelier- en kantoorruimte bieden wij ook opslagruimte aan. Denk aan het stallen van uw boot, motorvoertuigen of andere goederen. Mocht de schuur net te vol zijn of zit je midden in een verhuizing? Dan is opslagruimte via Bewaakt & Bewoond de ideale oplossing; goedkoop, flexibel en een opzegtermijn van achtentwintig dagen. Opslagruimte is voor vastgoedeigenaren één van de manieren om het onroerend goed te beschermen tegen kraak of vernieling. 

Het proces

1

Via de website kan je je inschrijven voor een woonruimte, opslagruimte of werkruimte. Zodra je bent ingeschreven kom je op de inschrijflijst terecht. Zorg ervoor dat je contactgegevens kloppen, zodat we contact met je kunnen opnemen!

2

Zodra er een ruimte beschikbaar is wordt er telefonisch contact met je opgenomen voor een intakegesprek. In dit gesprek maken we kennis en kijken wij of je geschikt bent om via Bewaakt & Bewoond een pand te beheren.

3

Als je geschikt bent en het intakegesprek is afgerond, plannen wij een bezichtiging in. Past het pand bij je? Dan mag je jezelf trotse bruiklener noemen van het desbetreffende pand!